Érd el céljaidat weboldalad segítségével!

Egy weboldalnak jóval többet kell tudnia annál, hogy szimplán esztétikus – segítek egy olyan honlap létrehozásában, ahol kapcsolódni tudsz a célközönségeddel.

Ha nem tudod hol kezd el, vagy csak nincs rá időd, hogy egymagad csináld, én itt vagyok és támogatlak: szeretném, ha weboldalad nem csak figyelmet megragadó és emlékezetes lenne, de jó alapul szolgálna céged növekedéséhez és fenntartásához.

Garantálom Neked..

Időt fordítok rá, hogy megismerjelek Téged, vállalkozásod és célközönséged, hogy megtapasztalhassam, miben vagy kiemelkedő. Ez segít abban, hogy megfelelő design stratégiát alakítsunk ki számodra.

Folyamatosan tájékoztatni foglak Téged a határidőkkel és a fejlesztésekkel kapcsolatban, így mindig pontosan tudni fogod, mikor mi történik.

Transzparens és lelkiismeretes munkát fogok végezni az együttműködésünk alatt, mert hiszem, hogy ez a közös sikerünk és a hosszan tartó üzleti kapcsolatunk alapja.

Milyen lesz az új weboldalad?

N

Világos üzenete lesz, amivel megszólíthatod a Számodra ideális ügyfeleket

N

Megfelelően optimalizálva lesz SEO-ra, így könnyen megtalálható leszel az online térben

N

Professzionális és egyedi megjelenésű

N

Könnyen frissíthető és adaptálható vállalkozásod növekedéséhez

Hogyan fogunk együttműködni?

1

Érdeklődés

Első lépésként egy kérdőív kitöltésére kérlek, így jobban megismerhetlek Téged, a céged, a weboldallal kapcsolatos igényeidet és az időbeli elvárásaidat. Ezt követően elkészítek számodra egy árajánlatot 72 órán belül.

2

Ütemezés

Ha megegyeztünk abban, hogy együtt szeretnénk dolgozni a weboldaladon,  beütemezünk egy találkozót, ami lehet akár online vagy személyesen is. Így még közelebb kerülhetek vállalkozásod, cégvezetői céljaid, valamint személyiséged megismeréséhez, hogy a lehető legjobb weboldalt tudjam kidolgozni számodra.

3

Kreatív tervezés

Ebben a szakaszban először szeretnék Tőled megkapni minden fontos anyagot, amire szükség lehet a kreatív tervezésnél, így például szövegek, képi vagy videós anyagok, arculati kézikönyv. Ezt követően elkezdek dolgozni weboldalad design tervén.

4

Weboldal fejlesztés

Amennyiben elégedett vagy a design tervvel, úgy elkezdem honlapodat életre kelteni az online térben.

5

Utolsó módosítások

Amint elkészül weboldalad fejlesztése, kezdődhet a tesztelés szakasz! Ellenőrzöm weboldalad gyorsaságát, megfelelő működését különböző képernyő méreteken.

6

Utókövetés

Gratulálok! Weboldalad elkészült! Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne a projekt lezárását követően, itt leszek Neked, hogy válaszoljak!

Ne várj tovább!

Készen állsz arra, hogy kiemelkedj a többiek közül, láthatóvá válj és több pénzt keress honlapod segítségével? Lépj kapcsolatba velem most, hogy többet megtudhass weboldalad elkészítésének ütemezéséről és az árakról.

Menü

Webfejlesztés

Rólam

Adatkezelés

Adatvédelem

Impresszum