Érd el céljaidat weboldalad segítségével!

Egy weboldalnak jóval többet kell tudnia annál, hogy szimplán esztétikus – segítünk egy olyan honlap létrehozásában, ahol kapcsolódni tudsz a célközönségeddel.

Ha nem tudod hol kezd el, vagy csak nincs rá időd, hogy egymagad csináld, mi itt vagyunk és támogatunk: szeretnénk, ha weboldalad nem csak figyelmet megragadó és emlékezetes lenne, de jó alapul szolgálna céged növekedéséhez és fenntartásához.

Garantáljuk Neked..

Időt fordítunk rá, hogy megismerjünk Téged, vállalkozásod és célközönséged, hogy megtapasztalhassuk, miben vagy kiemelkedő. Ez segít abban, hogy megfelelő design stratégiát alakítsunk ki számodra.

Folyamatosan tájékoztatni fogunk Téged a határidőkkel és a fejlesztésekkel kapcsolatban, így mindig pontosan tudni fogod, mikor mi történik.

Transzparens és lelkiismeretes munkát fogiunk végezni az együttműködésünk alatt, mert hisszük, hogy ez a közös sikerünk és a hosszan tartó üzleti kapcsolatunk alapja.

Milyen lesz az új weboldalad?

N

Világos üzenete lesz, amivel megszólíthatod a Számodra ideális ügyfeleket

N

Megfelelően optimalizálva lesz SEO-ra, így könnyen megtalálható leszel az online térben

N

Professzionális és egyedi megjelenésű

N

Könnyen frissíthető és adaptálható vállalkozásod növekedéséhez

Hogyan fogunk együttműködni?

1

Érdeklődés

Első lépésként egy kérdőív kitöltésére kérlek, így jobban megismerhetlek Téged, a céged, a weboldallal kapcsolatos igényeidet és az időbeli elvárásaidat. Ezt követően elkészítek számodra egy árajánlatot 72 órán belül.

2

Ütemezés

Ha megegyeztünk abban, hogy együtt szeretnénk dolgozni a weboldaladon,  beütemezünk egy találkozót, ami lehet akár online vagy személyesen is. Így még közelebb kerülhetek vállalkozásod, cégvezetői céljaid, valamint személyiséged megismeréséhez, hogy a lehető legjobb weboldalt tudjam kidolgozni számodra.

3

Kreatív tervezés

Ebben a szakaszban először szeretnénk Tőled megkapni minden fontos anyagot, amire szükség lehet a kreatív tervezésnél, így például szövegek, képi vagy videós anyagok, arculati kézikönyv. Ezt követően elkezdünk dolgozni weboldalad design tervén.

4

Weboldal fejlesztés

Amennyiben elégedett vagy a design tervvel, úgy elkezdjük honlapodat életre kelteni az online térben.

5

Utolsó módosítások

Amint elkészül weboldalad fejlesztése, kezdődhet a tesztelés szakasz! Ellenőrizzük weboldalad gyorsaságát, megfelelő működését különböző képernyő méreteken.

6

Utókövetés

Gratulálok! Weboldalad elkészült! Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne a projekt lezárását követően, itt leszünk Neked, hogy válaszoljunk!

Ne várj tovább!

Készen állsz arra, hogy kiemelkedj a többiek közül, láthatóvá válj és több pénzt keress honlapod segítségével? Lépj kapcsolatba velem most, hogy többet megtudhass weboldalad elkészítésének ütemezéséről és az árakról.

Menü

Webfejlesztés

Rólam

Adatkezelés

Adatvédelem

Impresszum