Ismerjük meg egymást,

kezdem én!

Picture about me

Üdvözöllek!

Somodari-Láng Boglárka vagyok, marketing menedzser és szabadúszó webfejlesztő.

Miután az egyetemen elvégeztem a marketing mesterszakot, elkezdtem dolgozni a versenyszférában. Ez a tapasztalat megtanított arra, hogyan kell egy-egy nagy projektet menedzselni, ügyelni és betartani a határidőket, együtt dolgozni különböző emberekkel.

2 évvel ezelőtt azonban elkezdtem gondolkodni rajta, hogyan is tudnék több lábra állni, és kamatoztatni a bennem rejlő kreativitást és tanulni akarást: így érkeztem meg a weboldal fejlesztéshez. Elvégeztem több kurzust is, ahol tapasztalt szakmabeliektől tanulhattam meg  a weboldal fejlesztésének alapjait, a szükséges kódnyelveket. Folyamatosan képzem magam, kiemelten fontosnak tartom, hogy kövessem a nemzetközi web design trendeket, és az ilyen jellegű weboldalak elkészítéséhez szükséges tudást megszerezzem

Miért a női vállalkozók a célcsoportom? Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki elinduljon a saját vállalkozásával, és szeretnék részt venni ezen az utazáson! Szeretném biztosítani azt a biztonságos légkört az ambiciózus nőknek, ahol felvállalhatják azt, ha nem értenek a weboldal elkészítéséhez, és ahol emiatt nem kell kellemetlenül érezniük magukat. Hiszen Neked miért is kellene ehhez értened? A Te feladatod az, hogy a saját területedre koncentráld minden tudásod és erőforrásod.

A weboldal az egyik legfontosabb marketing eszközöd! Ne várj tovább, alkossuk meg együtt az üzleti növekedésedet segítő honlapodat!

Már alig várom, hogy együtt dolgozhassunk!

Bogi

Kicsit személyesebben..

Tagja vagyok a Business Women’s Network Egyesületnek, ahol számos céltudatos, fejlődésre nyitott nővel találkozhatok.

Elvégeztem a MOME Service Designer képzését, ahol olyan alapvető service design módszereket és eszközöket ismerhettem meg, amik alkalmasak arra, hogy különböző munkafolyamatokat hatékonyabbá, termékeket vagy szolgáltatásokat érthetőbbé, a felhasználói élményt pedig kellemesebbé tegyünk.

Imádok SUP-ozni, úszni és vitorlázni a Balatonon, olyankor minden nehézség hirtelen könnyebbnek tűnik

A egyik kedvenc sorozatom az Így jártam anyátokkal.. Félek megszámolni valójában hányszor láttam már.

Ne várj tovább!

Készen állsz arra, hogy kiemelkedj a többiek közül, láthatóvá válj és több pénzt keress honlapod segítségével? Lépj kapcsolatba velem most, hogy többet megtudhass weboldalad elkészítésének beütemezéséről és az árakról.

Menü

Webfejlesztés

Rólam

Adatkezelés

Adatvédelem

Impresszum